Over Maria

Afgelopen maanden ben ik de uitdaging aangegaan om mijzelf opnieuw uit te vinden.

Eind vorig jaar werd me gevraagd of ik een training wilde verzorgen. Uiteraard wil ik dat! Met alle kennis, kunde en expertise ben ik die uitdaging aangegaan.
Tegelijkertijd dacht ik hoe mooi zou het zijn wanneer ik dat vaker kan doen, hoe blij word ik  daar van.
De stap die dan volgt is naar de KvK gaan en me in te laten schrijven als bedrijf.  De aardige meneer bij de KvK vroeg of dat het enige was dat ik wilde vermelden voor mijn bedrijf? Ach ja dacht ik, ik heb mijn Associate Degree, Coaching en Begeleidingskunde al in 2008 gehaald en de afgelopen 18 jaar heb ik veel mensen, gezinnen en jongeren gecoacht. Dat gaat me zeker lukken als ik daar zelf mee aan de slag ga.

En nu is Maria de Ridder Training & Coaching een feit.

Begin 2018 heb ik mijn diploma voor de specialistische cursus Verbindend Gezag en Geweldloos Verzet gehaald. De cursus raakt me in mijn hart en in Nieuwe Autoriteit komt alles samen waar ik in geloof. Het brengt alle jaren van leren, studeren en leven bij elkaar in een logisch geheel als basis voor mijn coaching en training.

De volgende stap was op zoek te gaan naar een logo, dat ik verrassend snel voor elkaar had. Het is het beeld van een strijder, een beschermer, verbonden met de wereld, de dynamiek van de vijfhoek en de verbintenis met mijn wonen, werken en leven in ons Pentakelhuis.

Mijn volgende stap is mijn kennis, kunde en ervaring uit elkaar te rafelen en ze in een nieuwe volgorde in elkaar te zetten. Mijn volgorde.

Hierna is een website aan de beurt waarin ik wil vertellen wie ik ben, wat ik doe en hoe ik dat vorm geef. Mijn plogje wordt daar onderdeel van.

Mijn grootste uitdaging is mijzelf te beperken, niet alles in één keer over jou heen te storten en je te overspoelen.
Voor dit moment maak ik een PowerPoint, zowel voor mijn training als voor mijn coaching, die ik als basis gebruik om kaders, grenzen en structuur aan te brengen. Uiteraard ben jij het vertrekpunt en is dit de ondersteuning, waar ik je ook graag in meeneem.

Dit is de ruwe verse van mijn nieuw uit te vinden zelf.
Niks nieuws wat ik je te vertellen heb maar met de volgorde, waarin ik het weer in elkaar zet, hoop ik mijzelf en ook jou te verrassen.

 

Mocht het je nu al aanspreken of heb je vragen dan kun je me mailen met maria@biggelaar.nu

Zeewolde, 29-5-2018